+4 0734402266| office [at] balitemple.ro|

Masaj Ayurveda

DETALII

Masajul ayurvedic se concentreaza pe promovarea si echilibrarea fluxului de energie de viata, prin intermediul organismului si manipularea de centre energetice ale corpului. Masajul Ayurveda este una din cele mai intalnite terapii din zona Indiei si Indoneziei, acesta avand o vechime de peste 3000 de ani. Principalele tehnici folosite in masajul ayurvedic sunt palparea si presiunea si au rolul de a reduce tensiunea nervoasa si de a ameliora circulatia sangelui. Masajul ayurvedic indian este inainte de toate un masaj de prevenire si nu unul de tratament si nu este prescris de medic, desi acesta il poate recomanda. Persoana masata nu trebuie sa aiba probleme grave de sanatate, iar acest masaj are rolul de a purifica corpul, de a facilita circularea energiilor, de a elimina tensiunile, blocajele si oboseala, conferind destindere si stare de bine.
Masajul ayurvedic ajuta la armonizarea celor trei elemente care alcatuiesc orice fiinta, potrivit principiilor Ayurveda: Vata (sistem nervos si hormonal), Pitta (sistem digestiv si enzime), Kapha (sangele). Este foarte eficient in caz de oboseala, insomnie, depresie si anchilozare.

Oferta: Pana pe 31 martie, de luni pana vineri, in intervalul orar 10-16, MASAJUL BALINEZ are pretul promotional de 100ron.

REZERVA MASAJ

DATA
ORA